Försäljning 1:a, herceg novi, Herceg Novi, Montenegro, Sava Bajkovica 19A

Försäljning - Cod. 38334

  • Typ: 1:a
  • Område: 60 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 4

På grund av köp av ett hus säljer vi vår vackra vindsvåning i Herceg Novi.

Den här montenegrinska kuststaden, som ligger 50 km söder om kroatiska Dubrovnik, 10 km från gränsen till Kroatien, anses vara den kulturella huvudstaden i Montenegro. Det är också ett stort montenegrinskt turistmål. Det är välkänt som ett spa och hälsocenter; i närheten Igalo har ett överflöd av läckande havsmjöl kallat "igaljsko blato" (Igalo-lera) och mineralvattenfjädrar som kallas "igaljske slatine" (Igalo vattenfjädrar). Tivat flygplats (Montenegro) - 23 km, Dubrovnik flygplats (Kroatien) - 30 km. Så Herceg Novi är väl ansluten till Storbritannien, Frankrike, Tyskland. På sommaren läggs många reguljära och charterflygningar till extra europeiska destinationer.
Lägenheten är 60 kvm, plus en terrass på 10 kvm, en balkong på 3,4 kvm, ett vindsvå på 5 kvm.


Lägenheten har 1 sovrum på 10 m2, vardagsrum-kök på 27 m2, kombinerat toalett med dusch, rymlig hall-korridor.
En rymlig söderläge terrass ger en fantastisk utsikt över ingången till Kotor Bay. Terrassen är utrustad med markiser för regn och sol.
Lägenheten ligger på 4: e våningen i en 4-våningshus. En speciell charm i lägenheten ger höga tak med tak.
Byggnaden är belägen i ett komplex bestående av två 8-byggnader med en pool.
Bredvid komplexet finns en tangerinträdgård med en lekplats.
Det finns en parkeringsplats.
Komplexet ligger i ett av de bästa områdena i staden, 5 minuter till busstationen, vilket gör att du kan utan bil. Med buss kan du nå nästan vilken stad i Montenegro som till Dubrovnik (Kroatien), Split (Kroatien), Belgrad (Serbien), Sarajevo (Bosnien och Hercegovina) och några andra städer i fd Jugoslavien.
Området är lugnt och lugnt, utan buller från den gamla staden, även om huvudtorget i den gamla staden ligger bara 7 minuters promenad. I omedelbar närhet finns banker, postkontor, restauranger, resebyrå. Till hamnen i gamla stan, liksom till stränderna är det 15 minuter till fots. Till vallen kan du gå ner med en barnvagn, utan steg på 20 minuter.
På gångavstånd till kliniken, gym, skola, affärer och apotek. Livsmedelspriser och levnadskostnader är betydligt lägre än i närliggande Kroatien eller i västeuropeiska länder. Attityden till utlänningar är traditionellt vänlig, frågan om säkerhet är inte värt det.


Komplexet byggdes 2008. Under de senaste tre åren har lägenheten använts för permanent bostad. Lägenheten har effektiva norska elvärmare, så lägenheten är torr och varm. Det är också utrustat med luftkonditionering.
Lägenheten är redo att leva, om det finns behov av att flytta in omedelbart - alla apparater och nödvändiga möbler är tillgängliga.


Att köpa en lägenhet gör det möjligt för ägaren att få uppehållstillstånd i Montenegro, som har en officiell status för ett kandidatland för EU-medlemmar. Vid ankomsten kommer fastighetspriserna i Montenegro att tendera att priserna i Kroatien, som nu är 30 procent högre. Det vill säga att köpa en lägenhet kan vara intressant för investeringsändamål. Montenegros valuta är Euro. Till skillnad från många andra europeiska länder är det inte nödvändigt för köparen att köpa ett konto i en montenegrinsk bank när han köper en lägenhet i Montenegro. Fonderna kan överföras till säljarens konto direkt från köparens konto utomlands. I Montenegro är det bara nödvändigt att betala en notarie och en översättare, liksom en skatt.

Fram till 1 april (vår avresedatum) priset på en lägenhet är 105 tusen euro, senare - 115 tusen euro

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB