Försäljning 1:a, herceg novi, Herceg Novi, Montenegro, Sava Bajkovica 19A

Försäljning - Cod. 39143

  • Typ: 1:a
  • Område: 60 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 4

I samband med köp av ett hus säljer vi vår vackra vindlägenhet i Herceg Novi.

Denna kuststad i Montenegrin, som ligger 50 km söder om den kroatiska Dubrovnik, 10 km från gränsen till Kroatien, anses vara Montenegros kulturhuvudstad.

Tivat flygplats (Montenegro) är 23 km och Dubrovnik flygplats (Kroatien) är 30 km. Även på vintern, från Tivat till Moskva flyger 2-3 flygningar dagligen (Aeroflot, Pobeda, S7, Montenegro Airlines). På sommaren läggs många regelbundna och charterflygningar till, till exempel för att kunna flyga direkt från S:s sPetersburg och Jekaterinburg.
Lägenheten är 60 kvm, plus en terrass på 10 kvm, en balkong på 3,4 kvm, en loft på 5 kvm.


Lägenheten har 1 sovrum 10 kvm, ett vardagsrum-kök 27 kvm, ett kombinerat badrum med dusch, en rymlig korridor.
Den öppna, rymliga terrassen i söderläge erbjuder underbar utsikt över ingången till Kotorbukten. Terrassen är utrustad med markiser från regn och sol.
Lägenheten ligger på 4: e våningen i en 4-våningshus. Högt taktak ger lägenheten en speciell charm.
Byggnaden ligger i ett komplex bestående av två byggnader med 8 lägenheter med pool.
Nära komplexet finns en tangerinträdgård med en lekplats.
Det finns en parkering.
Komplexet ligger i ett av de bästa områdena i staden, 5 minuter till busstationen, vilket gör att du kan klara dig utan bil. Med buss kan du ta dig till nästan vilken stad som helst i Montenegro, såväl som till Dubrovnik (Kroatien), Split (Kroatien), Belgrad (Serbien), Sarajevo (Bosnien och Hercegovina) och några andra städer i före detta Jugoslavien.
Området är lugnt och lugnt, utan ljudet från den gamla staden, även om huvudtorget i den gamla staden ligger bara 7 minuter till fots. I omedelbar närhet finns banker, postkontor, restauranger, resebyrå. Hamnen i gamla stan samt stränderna ligger 15 minuter till fots. Du kan gå ner till strandpromenaden med en barnvagn utan steg på 20 minuter.
På gångavstånd från en klinik, gym, skola, butiker och apotek. Matpriserna är inte högre (och ofta lägre) i Moskva. Attityden gentemot ryssarna är traditionellt vänlig, frågan om säkerhet är inte värt det.


Komplexet byggdes 2008. Under de senaste tre åren har lägenheten använts för permanent vistelse. Lägenheten har effektiva norska batterier, vilket gör lägenheten torr och varm. Det är också utrustat med luftkonditionering.
Lägenheten är redo att bo, om det är nödvändigt att checka in omedelbart - alla apparater och nödvändiga möbler finns tillgängliga.


Att köpa en lägenhet gör det möjligt för ägaren att få ett uppehållstillstånd i Montenegro, som har landets officiella status - en kandidat för medlemskap i Europeiska unionen. Vid tidpunkten för inresa tenderar fastighetspriserna i Montenegro till priser i Kroatien, som nu är 30 procent högre, det vill säga att köpa en lägenhet kan vara intressant för investeringsändamål. Montenegros valuta är euron. Till skillnad från många andra europeiska länder, när du köper en lägenhet i Montenegro är det inte nödvändigt att visa källan till fonder, vid behov kan du göra betalningar i Ryssland. I Montenegro är det bara nödvändigt att betala för en notarie och översättares tjänster samt skatt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB