Försäljning Villa, zabrdje, Lustica, Montenegro, Zabrdje bb

Försäljning - Cod. 42925

  • Typ: Villa
  • Område: 176 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Välkommen till detta vackra stenhus inbäddat i den pittoreska byn Zabrdje, beläget på den charmiga halvön Lustica. Denna charmiga fastighet utstrålar en rustik charm samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter och fantastisk havsutsikt. Beläget på en generös 731 kvadratmeter stor tomt, erbjuder detta boende en idyllisk oas.

När du närmar dig fastigheten möts du av en gated entré och vackert konstruerad stenmur, vilket garanterar integritet och säkerhet. Huvudhuset, som mäter 176m2, är fördelat på två plan och ståtar med en genomtänkt planlösning. På bottenvåningen hittar du ett rymligt kök med matplats, perfekt för att hålla sammankomster och skapa kulinariska läckerheter. Det angränsande vardagsrummet erbjuder en välkomnande atmosfär, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och underhållning.

När du flyttar upp till första våningen kommer du att upptäcka tre bekväma sovrum som erbjuder gott om utrymme för vila och föryngring. Två badrum är utformade för att möta behoven hos boende och gäster. Interiören har en smakfull blandning av traditionella och moderna inslag, med uppmärksamhet på detaljer som är tydlig vid varje tur.

I anslutning till huvudhuset finns en separat liten 25 kvadratmeter stor struktur, som kan fungera som gäststuga eller privat tillflyktsort. Detta extra utrymme erbjuder flexibilitet och bekvämlighet för att ta emot besökare eller utöva personliga hobbyer.

När du kliver utanför kommer du att fascineras av den pittoreska innergården prydd med frodig grönska och mogna träd. Det välskötta landskapet skapar en fridfull och fridfull atmosfär, vilket gör att invånarna kan fördjupa sig i naturens skönhet. Höjdpunkten på utomhusområdet är den stora poolen och badplatsen, som inbjuder dig att koppla av och njuta av medelhavsklimatet.

Med sitt utmärkta läge i en fridfull by erbjuder detta stenhus en oas av lugn och flykt från den hektiska världen. Oavsett om du letar efter en permanent bostad eller en semesterort, erbjuder denna fastighet en exceptionell möjlighet att omfamna en harmonisk livsstil i det vackra kustlandskapet på halvön Lustica.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB