Försäljning Hus, Sutomore, Bar, Montenegro, Sutomore

Försäljning - Cod. 40890

  • Typ: Hus
  • Område: 192 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 2

I centrum av Sutomore nära skolan "Kekec", bara 300 meter från huvudstranden, 6-8 min. gå på en platt (Spičansko-fält). Villa Gajić ligger i den urbaniserade delen av staden Mirošica 1. Platsen för Villa "Gajić" är extremt bekväm: 250 meter från busstationen, 450 meter från tågstationen och 37 km från Podgorica flygplats. Från Villa "Gajić", 25 meter bort, finns ett snabbköp och bredvid det finns en restaurang. Mittemot villan finns en annan restaurang som serverar lokala rätter. På 200 m, på motorvägen finns en megamarknad "Voli" med ett stort sortiment av produkter, och 150 m från Villa "Gajić" megamarknad "Aroma" och en "grön" marknad. Det är också viktigt att det finns ett hälsocenter och postkontor på 150 meter, när du går till huvudgatan till stranden.
Boendekapacitet i Villa "Gajić" (hög bottenvåning + 2: a våningen) består av fullt utrustade lägenheter (två dubbla och en fembädds) med separata kök och fem trippelstudior med delat pentry. Den totala registrerade användbara ytan för byggnaden är 192 kvm och den har 24 bäddar (+2 extra). Alla lägenheter och studior är luftkonditionerade och innehåller: lämpliga möbler, TV-apparater, internet, kylutrustning för mat och dryck, separata badrum och terrasser med trädgårdsmöbler och parasoller. Förutom de nämnda lägenheterna och studiorna finns det också en tvättstuga samt ett förråd för andra behov (tvätt, hygienprodukter etc.). Dessutom finns parkering framför huset med fem parkeringsplatser.
Markområdet (1/1) bakom huset och framför huset har en total yta på 120 kvadratmeter och består av en anlagd trädgård med två trädgårdsmöbler och parasoller och tillhör de dubbla lägenheterna. Trädgården är diskret upplyst på kvällen. En del av trädgården är också avsedd för torkning av tvätt. Det är också betydelsefullt att det på det angivna tomtområdet på cirka 100 kvm bakom huset finns en möjlighet att bygga och utvidga den befintliga byggnaden.
Tack vare anläggningens utmärkta läge, utseende och utrustning har Villa "Gajić" erbjudit gästerna tjänster av hög kvalitet till ömsesidig nytta i flera år. För mer detaljerad information kan du kontakta ägaren direkt via telefon: +381/641712000 (Belgrad) / + 382 68308532 (Sutomore-Montenegro). Priset är förhandlingsbart.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB