Försäljning 3:a, Djerane, Ulcinj, Montenegro, Djerane 2

Försäljning - Cod. 41871

  • Typ: 3:a
  • Område: 140 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 4

Fullt utrustad klassisk designad 143 kvadratmeter boyta med 3 sovrum
Original 2 separata lägenheter omvandlade till ett fullt utrustat modernt men klassiskt designat vardagsrum. Ett stort kombinerat elegant vardagsrum/matsal i sydostläge med stora fönster och balkongdörrar (båda främre balkongerna kan nås från vardagsrummet) erbjuder en avkopplande utsikt över den gröna omgivningen såväl som Adriatiska havet. Två sovrum, som i likhet med vardagsrummet har hårda trägolv, har försetts med rymliga skräddarsydda skjutdörrsgarderober med mer än tillräckligt med förvaringsutrymme. Båda dessa sovrum har skjutdörrar som ger tillgång till balkonger. Det 3:e sovrummet är ursprungligen köksutrymme, därför mindre och skulle lika gärna fungera som perfekt förvaringsutrymme. Fastigheten har 2 badrum, båda med toalett, handfat och dusch, plus en tvättmaskin. Ett badrum har en kombination av badkar/dusch och det andra en duschkabin. De har varsin oberoende elpanna. Köket är utrustat med kyl, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin som alla är moderna av hög kvalitet. I köket finns ytterligare skräddarsydda skåp installerade för att öka förvaringsutrymmet.
Två oberoende växelriktare AC-enheter tjänar för kylning under sommarmånaderna samt uppvärmning under vintermånaderna. Hallarna, vardagsrummet och sovrummen kan kylas antingen uppvärmda av dessa enheter. Dessutom har elvärmare installerats i vardagsrummet samt sovrummen.
Sammantaget en perfekt bostadsyta där kvalitet har varit den viktiga faktorn för inredningen vilket syns i material och utrustning. Oavsett om det är för en familj eller letar efter ett perfekt andra hem, har detta bostadsutrymme alla faciliteter och komfort för att flytta in omedelbart.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB