Försäljning 2:a, Bar, Bar, Montenegro, Bulevar Revolucije 10A, 85000 Bar

Försäljning - Cod. 38596

  • Typ: 2:a
  • Område: 96 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Två sovrum till salu på 96 m2, på 4: e våningen. Den består av ett rymligt vardagsrum och matsal, kök, terrass på 15m2 med havsutsikt, badrum, toalett och två sovrum. Det moderna multi-split-systemet kommer att säkerställa temperaturen i lägenheten i enlighet med de yttre klimatförhållandena, och enligt dina önskemål. Platsen ligger inom räckhåll från alla nödvändiga institutioner - skolor, daghem, hälsocenter, idrottshallar, butiker och kustfiske. Inom byggnaden finns en park med olika bekvämligheter - en lekplats, en inloppszon, en hundzon, en cykelväg.
Byggnaden har två mindre och en större frakthiss. Mottagningstjänsten i den stora salen kommer att finnas tillgänglig för passagerarna i 24 timmar, tillsammans med den officiella säkerheten och en fullt aktiverad videoövervakning.
Om du väljer att hyra kan du hyra din lägenhet som ett extra hotellinnehåll som ligger i vårt komplex och du kan alltid kolla informationen om hur många dagar du kan kolla på din mobiltelefon tack vare Tesla smart house-system som passar in i lägenheten. Du kan läsa mer om hur du hanterar funktionerna i lägenheten som han erbjuder på www.sohocity.bar.
Köp direkt från investeraren.
.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB