Försäljning 3:a, herceg novi, Herceg Novi, Montenegro, Sveta bubala 6

Försäljning - Cod. 27439

  • Typ: 3:a
  • Område: 134 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 3

REA från ägaren! Enastående fullt möblerad takvåning 134 + 10 m2 på en vacker plats i Herceg Novi.Discount pris från 270 000 till 220 000 euro!
100 meter från havet med fantastisk havsutsikt.

Den takvåning lämnas och ett intyg om ägande finns tillgänglig på begäran.

Intercom, två De Luxe badrum, ett stort vardagsrum på 41 m2 (havsutsikt), utrustade sovrum med garderober (ett sovrum rum har havsutsikt), kabel-TV och Internet, tvättmaskin, diskmaskin, nya kylskåp med en total kapacitet på 529 liter (fyra dörrar), elspis och gasspis, tre luftkonditioneringar, öppen spis - braskamin, LCD-TV, förråd på vinden i 10m2 + (134 m2 lägenhet), vacker balkong med panoramautsikt över havet, har balkong en markis, terrass, en tillförlitlig vattenförsörjning, ytterligare bränsle kapacitet 1000 liter med elektrisk pump, galleri av hemmakontor med bibliotek, som ligger på översta våningen.

Lägenheten är väl upplyst av solljus, med utmärkt värmeisolering och nya aluminium Windows. Taket är gjort i enlighet med de senaste standarderna. Vi använde material från det italienska företaget ISOTEC, som garanterar 50 års värmeisolering och tätskikt.

Takvåning enheter ökad komfort. Men det kan också delas upp i två separata lägenheter. Under konstruktion, gjorde vi en plan för detta.

Idealisk lägenhet i den vackra staden 650 år gammal. Staden solen, mimosa, poeter och konstnärer. En del av staden där lägenheten ligger kallas "Toplas". "Topla" i Montenegros, betyder "varm". De som bor här på vintern vet bäst varför det är så. I omedelbar närhet av takvåningen är ett modernt fyrstjärnigt hotell Sun Resort. Dessutom, i omedelbar närhet av lägenheten är hus berömda jugoslaviska författare och nobelpristagaren Ivo Andric. Takvåningen ligger nära alla viktiga anläggningar: polis, vårdcentral, museum, tennisbanor. Samtidigt, helt isolerad från trafik och buller. Takvåningen ligger bort från kollektivtrafiken 150 meter. Kända Institutet för sjukgymnastik och rehabilitering, är Dr Simo Milosevic 1,5 km bort. Dessutom ett sportcenter, olympisk pool, är den ryskortodoxa kyrkan på ett avstånd av 1,5 km från två internationella flygplatser, Tivat och Dubrovnik (Kroatien) är 23 och 27 km.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB