Försäljning 2:a, Tivat, Tivat, Montenegro, Donja Lastva

Försäljning - Cod. 38309

  • Typ: 2:a
  • Område: 56 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 3

Två sovrum, fullt möblerad lägenhet i Tivat, belägen i en lamell bredvid huvudvägen som leder till färjan Lepetane - Kamenari.

Lägenheten är 56 m2 och består av ett vardagsrum som fortsätter i köket i hörnet, två sovrum, badrum och stora terrasser. Det är fullt utrustat med färgstarka tapeter, dekorativa element på taket av vardagsrummet och trägolv i rummen. Badrummet är fullt utrustat med sanitära faciliteter, väggarna är täckta med kakel och golv med trä. Två sovrum erbjuder totalt tre sovplatser, en enkelsäng och en dubbelsäng i det andra rummet. Utgång till terrassen är möjlig från vardagsrummet, den är utrustad med trädgårdsmöbler och erbjuder oavbruten utsikt över havet, som speciellt förskönar de färgstarka palmerna och tallarna som är sammanvävda med azurblå toner från himlen och havet.

Framför lamellen håller den robusta vegetationen luften ständigt och utstrålar behagliga dofter, vilket ger invånarna den fullständiga atmosfären av sin vistelse i naturen.

Du kan räkna med den årliga avkastningen från utfärdandet av 8% av det annonserade försäljningspriset, eftersom den nuvarande ägaren av lägenheten utfärdar en lägenhet till ett pris av 100,00 EUR per dag under sommarsäsongen. Lägenheten är redan reserverad för en halv dag under säsongen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB