Försäljning 2:a, Bušat, Bar, Montenegro, Bušat bb

Försäljning - Cod. 18712

  • Typ: 2:a
  • Område: 60 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Grön Hills
Vi erbjuder hög kvalitet hem i en pittoresk stuga lösning tröst. Anläggningen har utvecklats infrastruktur. Detta är ett bra ställe för underhållning.
Beach Tröst (Paradiso, 800 m) anses vara en riktig pärla om Bar Riviera. Den mjuka, turkos färg havsvattnet gör Beach. Denna färg är resultatet av gjutning kristallklart färskvatten. Detta är en unik plats att dyka.
Med hänsyn till de seismiska egenskaper landskapet, kommer vi att använda seismiska material i husbyggen. Det kommer vara sju četvoroetažnih hus med lägenheter byggda i öppen medelhavsstil.
Vårt projekt "Green Hills" skiljer sig från andra elegans och fullständighet. Husen kommer att ligga endast 10 till 15 minuters promenad från stranden av Adriatiska havet. Lägenheten har en vacker utsikt över havet och de omgivande bergen.
Valet av platser för att bygga påverkat havet och Adriatiska havet motorväg, som gör snabba och enkla förbindelser till huvudstaden. Å andra sidan är lägenheterna är tillräckligt långt från folkmassorna och buller av turister på sommaren.
Specifikationer för lägenheter:
Seismologiska material, luftkonditionering, värme-och ljudisolering, tillträde endast ges till hyresgäster och personal för att underhålla, duschkabin, PVC rör, separat vattenmätare, elmätare, anslutning kabel-och satellit-TV, belysning i alla utom ¬ ment, säkerhetslås, gård , yttre dörrar av PVC-profiler, sol teknik för energibesparing.
Betalningsvillkor:
Först Deposition för bokning - 5 000 €
Andra 40% upp till 15 dagar efter undertecknandet av avtal om reservation, eller efter undertecknandet av kontraktet
Tredje 30% efter fullgörandet av samtliga våningsplan
4:e 20% efter fullbordandet av konstruktionen av taket
5:e 10% efter stängning konstruktion, minus värdet av insättningar

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB