Försäljning 1:a, Przno, Budva Riviera, Montenegro, -

Försäljning - Cod. 36675

  • Typ: 1:a
  • Område: 46 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 4

A4-447. Ett sovrum till salu i Przno, Budva Riviera, Montenegro. Mysig lägenhet i ett bostadsområde i en lugn by Przno. Det finns en lägenhet på andra våningen i en fyrvåningsbyggnad. Den totala ytan är 46 m2.
Lägenheten består av ett kombinerat vardagsrum med kök, sovrum, badrum med dusch, terrass med delvis havsutsikt och utsikt över den gröna tallskogen. Utgång till terrassen från vardagsrummet. Lägenheten är fullt möblerad.
Lägenheten är utmärkt både året runt och för uthyrning.
Avstånd till havet 400 meter

Om komplexet

Bostadsområdet ligger i ett av de mest prestigefyllda områdena på Budva Riviera - byn Przno. Det är en lugn medelhavshamn där det azurblå, kristallklara vattnet i Adriatiska havet är omgivet av majestätiska vintergröna berg och luften är mättad med doften av rosor, oleander, bougainvilleas och andra medelhavsvegetationer. Längs kusten finns mysiga gamla stenhus med röda kaklade tak och många kaféer och restauranger öppet året runt. Livets orörda rytm i Montenegro och det milda sydliga klimatet skapar optimala förutsättningar för vila och avkoppling.
För många europeiska turister har Przno blivit en favorit semestermål. En 15 minuters promenad längs den respektabla parken Milocer, förbi stränderna i kungen och drottningen, och du går till ön St Stephen - den mest kända symbolen för Montenegro. Här sedan 50-talet av förra seklet började världskändisar som Sophia Loren och Elizabeth Taylor komma, och Lady Diana och Prince Charles tillbringade sin smekmånad här.

Vägen till komplexet från Tivat flygplats tar cirka 20 minuter, och från Podgorica flygplats - 40 minuter. Till havet 300 meter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Red Feniks Montenegro
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB